JU MEDICINSKA ŠKOLA BANJA LUKA-zvanična web prezentacija

AKTIVNOSTI

...PROJEKTI, TAKMIČENJA, SEKCIJE, VANNASTAVNE AKTIVNOSTI, PUTOVANJA...

 

Korisničko ime i lozinka:Registruj se   

 

Za postavljanje komentara nije potrebna registracija; ako se sami registrujete, zaštiti ćete svoje ime. Članke mogu objavljivati samo radnici Škole. Podrška u primjeni novih tehnologija u nastavi

AKTIVNOSTI sekcija iz oblasti:

CC-TEAM / ISTORIJA / CIVITAS / MEDICINA I SESTRINSTVO / PRIR. NAUKE / FARMACIJA / EKOLOGIJA / VOLONTERI

STOMATOLOGIJA / STRANI JEZICI / SRPSKI JEZIK / PULS / SPORT / ŠAH / AIKIDO / MAT- FIZ-INF / ŠGERILA / ARHIVA

 

Jedan je LUKA! - Ispraćaj u penziju koordinatora Luke Komeninića, prof.

     

        Dana 30.10.2014. godine, s početkom u 18.00 časova, u učionici br.14, priređen je ispraćaj u penziju Luke Komnenića, profesora Ruskog jezika i književnosti, koji je duže vrijeme radio na radnom mjestu koordinatora za teorijsku nastavu u JU Medicinskoj školi. Direktor Vladimir Jagodić, mr je otvorio svečanost govorom o Lukinim kvalitetima kao čovjeka i kao radnika.

   Na to se nadovezala predsjednik Sindikalne organizacije Slavica Klepić, prof, istakavši mnogostruki značaj koordinatora Komnenića za funkcionisanje cjelokupnog kolektiva naše škole. Mnoge radne kolege su takođe iskoristile priliku da javno iznesu svoja zapažanja o Luki. Sva ta zapažanja su ličila jedna na druga jer, ma koliko da smo različiti u mnogo čemu, u mišljenju o Luki kao pouzdanom, odgovornom, sposobnom, upućenom i nadasve prijatnom i taktičnom kolegi smo svi jedinstveni.

       Nakon što se skromno i samokritički osvrnuo na sve te lijepe stvari koje je to veče čuo o sebi, i zahvalio na od srca uručenim poklonima, Luka nam se obratio i sa nekoliko preporuka za budućnost koje crpi iz bogatog iskustva, a koje nas usmjeravaju u pravcu strpljenja, mira i dostojanstva.

Komentari 0
01 Nov 2014 Objavio/la: deJAna_admin

Povratak na vrh

Forum! Klik! Wikipedia! Klik!YouTube! Klik!Facebook! Klik!
© COPYRIGHT 2008 ALL RIGHTS RESERVED by MEDICINSKA ŠKOLA BANJA LUKA http://www.medicinska-skola-bl.net