JU MEDICINSKA ŠKOLA BANJA LUKA-zvanična web prezentacija

AKTIVNOSTI

...PROJEKTI, TAKMIČENJA, SEKCIJE, VANNASTAVNE AKTIVNOSTI, PUTOVANJA...

 

Korisničko ime i lozinka:Registruj se   

 

Za postavljanje komentara nije potrebna registracija; ako se sami registrujete, zaštiti ćete svoje ime. Članke mogu objavljivati samo radnici Škole. Podrška u primjeni novih tehnologija u nastavi

AKTIVNOSTI sekcija iz oblasti:

CC-TEAM / ISTORIJA / CIVITAS / MEDICINA I SESTRINSTVO / PRIR. NAUKE / FARMACIJA / EKOLOGIJA / VOLONTERI

STOMATOLOGIJA / STRANI JEZICI / SRPSKI JEZIK / PULS / SPORT / ŠAH / AIKIDO / MAT- FIZ-INF / ŠGERILA / ARHIVA

 

Nagrada na konkursu "Kako vidim Srbiju u Budućnosti"

Generalni konzul Republike Srbije u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini, Vladimir Nikolić svečano je uručio zahvalanice i pozivnice za besplatan boravak u Srbiji, za 10 učenika koji su nagrađeni za najbolji literarni rad na konkursu "Kako vidim Srbiju u budućnosti". Konkurs koji je postao tradicionalan, organizovan je povodom obeležavanja Sretenja – Dana državnosti Republike Srbije, 15.02.2016. godine.
Čestitajući nagrađenima, Nikolić je rekao je da je izuzetno ponosan na učenike koji su napisali kvalitetne radove, te izrazio nadu da će oni za vreme posete Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, izgraditi nove veze sa vršnjacima iz Srbije. Dodatno je pojasnio da su turističke organizacije pomenutih gradova bile partneri Generalnom konzulatu, tako da će nagrađeni učenici imati priliku da upoznaju veći deo Republike Srbije, između ostalog:
Grad Kragujevac, središte Šumadijskog okruga i četvrti grad po veličini u Srbiji, koji je posle Drugog srpskog ustanka, u vremenu od 1818. do 1841. godine bio prestonica oslobođene Srbije, kada se zasnivala država i počelo formiranje mreže srpskih gradova,  i njegova turistička organizacija, od 13. do 15. maja, ugostiće:
Srđana Kovačevića, učenika Medicinske škole iz Banjaluke i Milutina Ćelića, takođe učenika Medicinske škole iz Banjaluke, kao i njihovu nastavnicu Milicu Pašić.

Tekst je preuzet sa zvaničnog sajta Generalnog konzulata Republike Srbije...više

Fotografije su preuzete sa zvaničnog sajta Generalnog konzulata Republike Srbije.

 

Komentari 1
11 Mar 2016 Objavio/la: deJAna_admin

Povratak na vrh

Forum! Klik! Wikipedia! Klik!YouTube! Klik!Facebook! Klik!
© COPYRIGHT 2008 ALL RIGHTS RESERVED by MEDICINSKA ŠKOLA BANJA LUKA http://www.medicinska-skola-bl.net