JU MEDICINSKA ŠKOLA BANJA LUKA-zvanična web prezentacija

AKTIVNOSTI

...PROJEKTI, TAKMIČENJA, SEKCIJE, VANNASTAVNE AKTIVNOSTI, PUTOVANJA...

 

Korisničko ime i lozinka:Registruj se   

 

Za postavljanje komentara nije potrebna registracija; ako se sami registrujete, zaštiti ćete svoje ime. Članke mogu objavljivati samo radnici Škole. Podrška u primjeni novih tehnologija u nastavi

AKTIVNOSTI sekcija iz oblasti:

CC-TEAM / ISTORIJA / CIVITAS / MEDICINA I SESTRINSTVO / PRIR. NAUKE / FARMACIJA / EKOLOGIJA / VOLONTERI

STOMATOLOGIJA / STRANI JEZICI / SRPSKI JEZIK / PULS / SPORT / ŠAH / AIKIDO / MAT- FIZ-INF / ŠGERILA / ARHIVA

 

Aktivnosti / JU Medicinska škola Banja Luka
Svetosavska akademija je održana u nedjelju 27.01.2013.godine u restoranu preduzeća Kosmos. Tom prilikom je izveden prigodan program edukativno-zabavnog karaktera u organizaciji Aleksandre Tatić, profesorice Srpskog jezika i književnosti. Pored toga, direktor Škole Vladimir Jagodić, mr je dodijelio nagrade najboljim učenicima, dok je predsjednik Sindikalne organizacije Slavica Klepić, prof. uručila poklone penzionisanim radnicima Škole. Svečanosti su prisustvovali brojni gosti, prijatelji Škole, sadašnji i bivši radnici, te učenici-učesnici programa.
03 Feb 2013 Objavio/la deJAna_admin
Aktivnosti / JU Medicinska škola Banja Luka

U petak 16.11.2012.godine, nakon održanih sjednica odjeljenskih vijeća, u JU Medicinskoj školi u Banjaluci je svečano obilježen ostvaren puni radni staž pet radnika Škole. Radnici Biljana Đevenica, prof. Fizike, Biljana Simić, prof Francuskog i Latinskog jezika i književnosti, Vesna Radivojević, prof. Biohemije, Petra Poleksić, prof. Biologije i Sabiha Komnenić, prof. Sociologije i Etike,  čiji je doprinos radu Škole kroz rad na vaspitanju i obrazovanju brojnih generacija izuzetno velik i značajan, su, u organizaciji direktora Škole Vladimira Jagodića, mr i predsjednika Sindikalne organizacije Škole Slavice Klepić, prof, i uz prisustvo velikog broja radnih kolega, i zvanično započeli novu životnu epohu uz naše najljepše želje na tom putu.

Napomena: Slike su preuzete sa interneta.

20 Nov 2012 Objavio/la deJAna_admin
Aktivnosti / JU Medicinska škola Banja Luka
 Svetosavska akademija je održana 27.01.2012.godine u restoranu preduzeća Kosmos. Svečanost je otvorio direktor Medicinske škole Vladimir Jagodić, mr. Uslijedila je priredba u izvođenju učenika Škole i u organizaciji Bogdana Lakića, prof. Priredba je bila raznovrsna; smijenjivale su se pjesme, recitacije, dramske izvedbe i narodna kola. U svečanosti je učestvovao i sveštenik koji je podržao manifestacije ovog tipa, kao i toleranciju prema različitim religijskim uvjerenjima. Svečanom ručku su prisustvovali aktivni i penzionisani radnici Škole, kao i brojne ugledne zvanice, prijatelji Škole. Penzionisanim radnicima Škole je predsjednik Sindikalne organizacije Slavica Klepić, prof. uručila prigodne poklone, dok je direktor Škole knjigama nagradio učenike istaknutog uspjeha.
30 Jan 2012 Objavio/la deJAna_admin

<< Prethodna stranica ... 2 ... 4 ... 6 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Sljedeca stranica>>

Povratak na vrh

Forum! Klik! Wikipedia! Klik!YouTube! Klik!Facebook! Klik!
© COPYRIGHT 2008 ALL RIGHTS RESERVED by MEDICINSKA ŠKOLA BANJA LUKA http://www.medicinska-skola-bl.net